Provincieraardsverkiezingen 2018

Eddy Loosveldt
12DE PLAATS PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT / LIJSTDUWER ZWEVEGEM

De hele regio heeft nood aan meer natuur en aan dorpen op mensenmaat. Iedereen, van kinderen tot senioren, moeten zich thuis en geborgen voelen in dorpen, straten en wijken. Iedereen heeft het recht zich te voet of met de fiets veilig te bewegen en heeft recht op een gezonde omgeving.

Ik geloof in de kracht van verbondenheid tussen mensen en tussen mens en natuur om rust te vinden bij zichzelf; zo wordt iedereen gelukkiger.
Daar kies ik samen met jou resoluut voor.

De dynamiek en creativiteit van kinderen en jongeren geven mij daarvoor inspiratie.

Kies samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere provincie.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012