Provincieraardsverkiezingen 2018

Lut Dornez
13DE PLAATS PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT / LIJSTDUWER TIELT

Met hoopvolle oplossingen biedt Groen een uniek verkiezingsprogramma aan. Met een ambitieus beleid willen we ijveren we voor een duurzame toekomst en dit ten voordele van alle generaties.

Liefde voor mens, dier en natuur is onze gids. En dit met veel aandacht voor ondersteuning van het sociaal weefsel om de vereenzaming tegen te gaan.
Behoud van open ruimte waar landbouwexploitatie en landelijke recreatie hand in hand gaan.
Veiligheid in het algemeen en verkeersveiligheid in het bijzonder hebben nood aan investeringen.
Wij dromen van een provincie en stad met tolerante bewoners die zich veilig kunnen verplaatsen en genieten van gezonde buitenlucht.

Willen jullie helpen om deze droom te realiseren, geef ons dan jullie stem op 14 oktober.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012