Provincieraardsverkiezingen 2018

Bram Delombaerde
14DE PLAATS PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TI

Mag ik me aan je voorstellen? Ik werk als opvoeder in de jeugdzorg. In mijn vrije tijd engageer ik me binnen Groen Izegem. Ik ben een groot muziekliefhebber en lees graag een roman, liefst in de zon.

Als jongere was ik begeleider in de jeugdbeweging KSA en actief in de jeugdraad in Izegem. Nu nog steek ik graag de handen uit de mouwen om mensen samen te brengen.

Ik ben rechtuit, begaan met het leven van anderen. Mijn engagement bij Groen is niet toevallig: ik wil gaan voor een maatschappij die socialer, eerlijker en empathischer is, voor meer openbare ruimte, meer groen en meer contact tussen mensen.

Kies samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere provincie.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012