Provincieraardsverkiezingen 2018

Anne-mie Descheemaeker
2DE LIJSTDUWER PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT / 10DE PLAATS LEDEGEM

Je bent jong en je wil wat, je hebt allerlei dromen. Je trouwt, je werkt, de kinderen komen, het leven gaat zijn gang. En vlugger dan je dacht, ben je gepensioneerd. Er komt 'tijd' vrij, je droomt weer.

En dan besef je dat er helemaal geen vervaldatum staat op je jeugddromen, dat je die misschien alsnog kan realiseren. Dus heb ik mij geëngageerd om een paar keer per jaar als verpleegkundige deel te nemen aan humanitaire missies in Afrika.

De provincie West-Vlaanderen geeft dergelijke goed onderbouwde projecten een financiële steun in de rug.

Kies samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere provincie.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012