Provincieraardsverkiezingen 2018

Wouter Deleersnyder
4DE PLAATSPROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT

Jongeren zijn niet genoeg vertegenwoordigd in de politiek. We hebben hun ideeën nochtans hard nodig om een betere wereld te creëren voor iedereen.

Ik probeer ervoor te zorgen dat ook jongeren betrokken worden bij het nemen van beslissingen. Naast mijn masterstudie fysica, ontdek ik de wereld door te reizen. Ruimtelijke ordening en openbare ruimte passioneerden mij al toen ik heel jong was.

Ik zoek altijd naar nieuwe manieren om de stad, natuur en recreatie te combineren. Daarnaast heb ik een grote interesse voor eerlijke handel en innovatie in het ondernemerschap.

Kies samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere provincie.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012