Provincieraardsverkiezingen 2018

Griet Decoster
5E PLAATS PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT, PLAATS 36 ROESELARE

Geboren en getogen zijn in een rustige kustprovincie, wat wil je nog meer? Toch is er nog werk.

Ik ga voor meer groen, frisse lucht, helder water en gelukkige dieren. In 'mijn ideale wereld' springen we veel zuiniger om met onze natuurlijke rijkdommen. We stoppen met alles vol te bouwen en bieden daardoor meer ruimte aan mens en natuur. We kiezen voor minder rotzooi en meer kwaliteit.

Overdag werk ik als rij-instructeur en is veilig verkeer mijn dada. Ik kant me tegen het vele geweld in de media en op straat. Ik vind vrouwenemancipatie nog steeds nodig. Als exgemeenteraadslid in Roeselare steun ik met overtuiging de groene lijst in Roeselare en voor de provincie.

Kies samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere thuis.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012