Provincieraardsverkiezingen 2018

Ludwig Van Wonterghem
6DE PLAATS PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT

Als ondernemer wil ik in de eerste plaats zorgen voor een duurzame toekomst voor onze kinderen, onze medewerkers, onze omgeving en onze planeet.

Door respect te hebben voor mens en omgeving en door te kiezen voor groene, hernieuwbare en lokale energie, probeer ik dit te realiseren.

We hebben in Vlaanderen nog een hele weg af te leggen en ik wil graag mijn schouders zetten onder het project dat Groen voor ogen heeft: elke dag strijden voor een samenleving die menselijker, eerlijker en gezonder is.

Kies samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere provincie.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012