Provincieraardsverkiezingen 2018

Marij Vanlauwe
PLAATS 7 PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT / PLAATS 3 WAREGEM

Opgegroeid in Langemark, met een moeder als eerste vrouwelijke politicus in de gemeenteraad, is politiek al jaren deel van mijn leven.

Als voorzitter van Groen Waregem kijk ik niet weg van de uitdaging om Groen een duidelijke stem te geven in de politiek én de samenleving.

Mijn favoriete uitspraak? 'Some men see things as they are and say why. I dream things that never were and say why not?'

Ben je net als ik overtuigd dat we verder raken met frisse, wervelende en groene ideeën?

Kies je samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezonder samenleven?
Stem dan Groen!

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012