Provincieraardsverkiezingen 2018

Pedro Verbrugge
8STE PLAATS PROVINCIE KORTRIJK-ROESELARE-TIELT

Onze economie is nog niet klaar voor de toekomst. Dat moet anders en kan anders. Om een schone planeet na te laten aan onze kinderen, moeten we nu handelen.

Dit betekent inzetten op een ambitieus beleid dat keuzes durft maken en vooruitziend is. Duurzame economische groei scheppen en nieuwe werkgelegenheid creëren door te investeren in de banen van de toekomst. Een pragmatische aanpak van de verkeersveiligheid, mobiliteit en aandacht voor het behoud van open ruimte.

Samen maken we verandering mogelijk en werken we aan een eerlijk en empathisch beleid.

Kies samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere provincie.

terug

Oude Leie-arm Wielsbeke

Momenteel loopt tot 18 februari 2020 het openbaar onderzoek voor het dempen van de Oude Leie-arm in de Ooigemstraat in Wielsbeke, tussen het bedrijf Unilin en het recyclagepark van Wielsbeke. Voor Groen is het onaanvaardbaar dat een dergelijke waardevol stukje natuur door de gemeente opgeofferd wordt voor nog meer industriegebied. Onze biodiversiteit staat al onder druk, en door de klimaatverandering hebben we juist meer, in plaats van minder ruimte nodig voor water. Groen roept dan ook zoveel mogelijk inwoners van Wielsbeke en omgeving op om een bezwaarschrift in te dienen.
Hier vind je een modelbezwaarschrift.


West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Groen West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012